Gå på dermapen i Göteborg

Är det så att du vill gå och göra dermapen i Göteborg? Då kan du vända dig till Advanced Skin Care. De kan tala om dermapen Göteborg pris blir. En behandling med dermapen, är en form av microneedling. Den är helt unik i sitt slag. Behandlingsmetoden är för flera olika hudproblem och man kan behandla flera olika hudtillstånd med det. Man använder sig av många fina nålar, som penetrerar huden och behandlar på olika sätt. 

När man skapar kanaler i huden med denna metod, så blir det en naturlig reaktion. Kroppen vill reparera sig själv och skapar ämnen som frigörs i kroppen. Det kan bland annat leda till föryngrad hy och mindre linjer och rynkor.

Demapen-behandling hittar du i Göteborg

Med dermapen i Göteborg kan du behandla förstorade porer, Rosacea, oren hud, acne, ärr, hudbristningar, rynkor och mycket mer. Det går att göra denna behandling i ansikte och på hals och dekolletage. 

Hos Advanced Skin Care hittar du inte bara denna typ av behandling utan de erbjuder även ett brett utbud av andra sorters behandlingar. Du kan få kostrådgivning, ansiktsbehandlingar, hudvård, hårborttagning samt olika former av konsultationer. Du som vill veta mer vad de kan göra för just dig, eller om du vill läsa mer om dermapen i Göteborg du kan besöka dem på deras hemsida. Du kan kontakta dem för att direkt boka in en tid för konsultation och få reda på din hudtyp och vad för form av behandlingar du kan komma att behöva.